Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

PH Artichoke Pendel 480 mm, Vit

83 920 krREK104 900 kr
Pendel från Louis Poulsen. Pendeln har en modern design med sjuttiotvå blad i tolv exakt placerade rader med sex blad i varje. och en hög ljuskvalitet för att ge ett behagligt ljus.
Leveranstid:  2-3 veckor
Finns varan i butik?

PH Artichoke Pendel

83 920 kr

10-35 % rabatt på belysning

Hitta din nästa lysande designikon hos oss på Rum21. Oavsett om du gillar sprudlande färger eller neutrala kulörer har vi en lampa för dig och ditt hem. Fram till och med den 2/10 erbjuder vi 10-35 % rabatt på lampor från ikoniska varumärken.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

PH Artichoke pendel från Louis Poulsen med en modern design med sjuttiotvå blad i tolv exakt placerade rader med sex blad i varje. Den har en hög ljuskvalitet för att ge ett behagligt ljus. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Välj mellan olika färger och storlekar.

Design av Poul Henningsen.

Bra att veta om PH Artichoke pendel


- Modern design.
- Bländfritt ljus.
- Hög ljuskvalitet.
- Sockel: E27
- Sladdlängd: 4000 mm.
- Pendeln passar bra i vardagsrummet.
- IP-klassificering: IP20.


Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 83930 kr

Egenskaper

Om varumärket
Louis Poulsen är ett danskt belysningsföretag som fokuserar på funktion och design. År 1874 grundades företaget av Ludvig Poulsen och har i över 70 år varit verksamma på marknaden. Under tidens gång har de haft samarbeten med kända formgivare som bland annat Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Louis Campbell. Visionen i företaget är enkelhet med snygg design. I deras sortiment finns vägg-, golv-, bords- och taklampor.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer