Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Salon Ljuskrona, 115 cm
101 copenhagen - inredning101 copenhagen - inredning

Salon Ljuskrona, 115 cm

12 495 kr
Salon är en ljuskrona från 101 Copenhagen med en Art Deco-inspirerad, elegant design som är perfekt för att ge en elegant touch till alla rum.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Salon Ljuskrona

12 495 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Salon ljuskrona från 101 Copenhagen - en modern tolkning av de klassiska ljuskronorna från mitten av 1900-talet! Den Art-Deco-inspirerade designen har sex lampskärmar i en lätt, hexagonformad metallstruktur. Varje lampskärm är tillverkad av munblåst opalglas med en matt vit finish och utstrålar ett varmt, inbjudande sken. Denna ljuskrona i art deco-stil ger varje rum en touch av raffinerad elegans. En av de viktigaste egenskaperna hos Salon-ljuskronan är de platta ovala lampskärmarna, som gör att den kan hängas nära taket utan att man behöver oroa sig för att de ska vidröra varandra. Byt perspektiv och de smala lampskärmarna förändras med dig, vilket ger en lekfull dynamik till denna skulpturala lampa. Ljuskronan finns i två storlekar och är tillverkad av järn med vacker bronsplätering.

Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Originaldesign från år 2021.

Bra att veta om Salon ljuskrona


- Salon uppskattas för den minimalistiska designen.
- Ljuskronan finns i 2 olika storlekar.
- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
101 Copenhagen är ett danskt designmärke grundat 2017 med en stark vision att skapa en värld av vackra tillbehör med genuint hantverk, kvalitet och tidlös design. Med en passion för trä- och kvalitetsstruktur genom samarbete med hantverkare kombinerat med estetik som speglar dedikation till högkvalitativa material kan 101 Copenhagen vara stolta över att presentera deras första samling med måste-ha-detaljer och tidlösa klassiker.