Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Seaside Junior Skrivbord, Vit
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Seaside Junior Skrivbord, Vit

7 489 kr
Ett klassiskt skrivbord i nordisk design och hög kvalitet där det finns bra med plats för ritande och läxläsning.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Seaside Junior Skrivbord, Vit

7 489 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Seaside Jr. Skrivbord, Vit är ett klassiskt skrivbord i juniorstorlek som passar perfekt i barnrummet. Vid detta bord kan barnet rita eller göra läxor och tack vare fem lådor finns det gott om plats för tillbehör och andra småsaker. Man kan dessutom höja bordet när det skulle behövas med hjälp av längre ben som finns att köpa till.

Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.