Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

Oliver Furniture

Oliver FurnitureOliver Furniture
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.
Visar 80 produkter
Stäng meny
Oliver FurnitureBeställningsvara
Seaside Tallrikshylla, Vit
1 709 kr

InnehållInredning för den växande familjen

Oliver Furniture skapar trämöbler för den moderna familjen. Enkel estetik, hög kvalitet och hantverk på hög nivå symboliserar varumärket. Oliver Furniture är baserat norr om Köpenhamn och grundades 2003 av möbelsnickaren och designern Søren Rørbæk. Det är inte trender eller säsonger som styr designen, det är tanken om att en möbel ska hålla över tid och i flera generationer. Största inspirationskällan är idén om hur en familj växer och utvecklas över tid, hur en möbel kan leva vidare genom en liten förändring istället för bytas ut. Klassiker förfinas och förbättras, livslängden på en möbel förlängs genom att sätta till en del eller ta bort en annan.

Hållbar produktion

Oliver Furniture driver en hållbar och transparent produktionskedja. Träet kommer från Europeiska skogar och möblerna tillverkarkas under rättvisa förhållanden på lokala verkstäder. Giftfri färg och lack på produkter och återvunnen kartong i förpackningar gör möblerna från Oliver Furniture till ett bra val om du vill handla hållbart.