Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Seaside Kontorsbord, Vit
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Seaside Kontorsbord, Vit

7 489 kr
Ett klassiskt skrivbord i nordisk design som passar fint till den lilla arbetsstationen i hallen eller vardagsrummet.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Seaside Kontorsbord, Vit

7 489 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Seaside Kontorsbord, Vit är ett klassiskt skrivbord i nordisk design. Det är smäckert och nätt vilket gör att det passar bra för att skapa en liten arbetsstation i ett vardagsrum, barnrum eller en hall.  Bordet är tillverkat av vitlackerad MDF med ben i massiv björk. Det finns gott om förvaring i de fem lådorna.
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska möbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.