Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

About A
av HAY

HAY
About A är en av HAYs mest mångsidiga möbelserie, formgiven av Hee Welling. Det hela började med en stol som fick namnet About a Chair, som sedan utvecklades till en hel möbelserie med oändliga möjligheter. Idag består serien av allt från matstolar till soffor, där utseendet enkelt kan förändras genom olika underreden, färg eller klädsel.
HAYBeställningsvara
Kampanj
-25%
AAC 27 Klädsel, Svarta Ben / Olavi Grön
5 024 kr
Visar 32 produkter
Beige
Svart
Blå
Grön
Grå
Multi
Orange
Rosa
Röd
Vit
Gul
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
Höjd
75 cm
80 cm
85 cm
Bredd
50 cm
55 cm
60 cm
65 cm
70 cm
75 cm
Diameter
Längd
Djup
50 cm
60 cm
70 cm
HAYI webblager
AAS 38 Barstol Hög, Svart Underrede / Grön
2 399 kr

InnehållAbout a Chair - den mångsidiga möbelserien

About a Chair är en av HAY's mest mångsidiga möbelserie. Allt började med en enda stol, som sedan blommade ut i en serie med oändliga möjligheter. Serien är formgiven av Hee Welling, som har bevisat att en enda tydlig idé kan fortsätta att utvecklas för en lång tid framåt. Idag innehåller serien matstolar, karmstolar, kontorsstolar, barstolar, bord och mycket mer. Det senaste tillskottet är en soffa som passar lika bra för privata som offentliga miljöer.

About-serien är pragmatisk, den kan både smälta in eller stå ut beroende på vart den placeras. Siluetten kan förändras med en vågad klädsel, eller genom subtila material och färger. De många valen av bas, ram, färger och klädsel ger möjlighet att förändra utseendet, utan att kompromissa på designens grundkoncept.