Nyheter
Belysning

About A
av HAY

HAY
About A är en av HAYs mest mångsidiga möbelserie, formgiven av Hee Welling. Det hela började med en stol som fick namnet About a Chair, som sedan utvecklades till en hel möbelserie med oändliga möjligheter. Idag består serien av allt från matstolar till soffor, där utseendet enkelt kan förändras genom olika underreden, färg eller klädsel.
HAYI webblager
Kampanj
AAC 22 Stol, Vattenbaserad Lackad Ek / Vit
2 839 krREK3 549 kr
Visar 45 produkter
Beige
Svart
Blå
Grön
Grå
Multi
Ek
Orange
Rosa
Röd
Vit
Gul
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
Höjd
75 cm
80 cm
85 cm
Bredd
50 cm
60 cm
70 cm
Diameter
Längd
Djup
50 cm
60 cm
70 cm
HAYI webblager
Kampanj
AAS 38 Barstol Hög, Vitt Underrede / Dusty Blue
2 439 krREK3 049 kr

InnehållAbout a Chair - den mångsidiga möbelserien

About a Chair är en av HAY's mest mångsidiga möbelserie. Allt började med en enda stol, som sedan blommade ut i en serie med oändliga möjligheter. Serien är formgiven av Hee Welling, som har bevisat att en enda tydlig idé kan fortsätta att utvecklas för en lång tid framåt. Idag innehåller serien matstolar, karmstolar, kontorsstolar, barstolar, bord och mycket mer. Det senaste tillskottet är en soffa som passar lika bra för privata som offentliga miljöer.

About-serien är pragmatisk, den kan både smälta in eller stå ut beroende på vart den placeras. Siluetten kan förändras med en vågad klädsel, eller genom subtila material och färger. De många valen av bas, ram, färger och klädsel ger möjlighet att förändra utseendet, utan att kompromissa på designens grundkoncept.

Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer