Nyheter
Belysning
Skynest Motion Golvlampa, Almond
Flos - logo - Rum21.seFlos - logo - Rum21.se

Skynest Motion Golvlampa, Almond

37 120 kr
REK51 040 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris37 119 kr
Upplev den fängslande golvlampan Skynest Motion från Flos, en extraordinär lampa med diffust ljust och tekniska innovationer.
Leveranstid:  4-6 veckor
Finns varan i butik?

Skynest Motion Golvlampa

37 120 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

I hjärtat av Skynest Motion finns den fascinerande kupolen, ett arrangemang av lysande och mörka element som bildar ett fängslande nätverk. Denna unika design väcks till liv av kärnstrukturer som pryds av ett tunt sammanvävt rörformigt nät, omsorgsfullt tillverkat av återvunnet och återvinningsbart polyestertyg. Detta hållbara material ger inte bara en touch av elegans utan bidrar också till en grönare framtid.

Varje lysande element i kupolen är utrustat med speciella mikrokontakter som är diskret placerade på toppen och ger sömlös strömförsörjning. Dessa element är täckta med ett tvåfärgat nät och avger ett mjukt och inbjudande sken som skapar en atmosfär av värme och lugn. Kupolens insida, som alltid är klädd i krispigt vitt, säkerställer optimal ljusspridning från den avancerade LED-modulen och badar ditt utrymme i en mild och diffus belysning.

Stabilitet är A och O, och Skynest Motion levererar med sitt inbyggda balanseringssystem som sitter högst upp i kupolen. Denna intelligenta mekanism gör att du enkelt kan justera lampans balans, vilket garanterar en perfekt stabil och säker installation. I kupolens botten finns en aluminiumring som enkelt håller hela nätverksstrukturen på plats, säkrad med ett användarvänligt snap-fit-system.

Tillverkad i Italien. Design av Marcel Wanders. Originaldesign från år 2022.

Bra att veta om Skynest Motion golvlampa


- Skynest Motion uppskattas för de tekniska innovationerna.
- Ingår i serien Skynest.
- Varmvitt, diffust ljus.
- Tillverkad i Italien.
- Utan lim.
- Går att använda med olika dimmersystem.
- Design av Marcel Wanders.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
"Att belysa mänskliga omgivningar med den mest ikoniska ljusdesignen är vår styrka, och våra designers kreativitet gör det möjligt för oss att skapa ljus på revolutionerande sätt"
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer