Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Soft Edge 60 Stol, Svart

Soft Edge 60 Stol, Svart

3 535 kr
REK4 299 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris3 310 kr
Soft Edge 60 är en stol som fokuserar på en organisk formgivning, starka kurvor och extrem lätthet, vilket resulterar i en minimalistisk men bekväm design.
I lager
Finns varan i butik?

Soft Edge 60 Stol

3 535 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Letar du efter den perfekta stolen som ger bekvämlighet och stil till ditt hem eller offentliga utrymme? Soft Edge 60 från Hay är ett perfekt val för dig. Denna stol har en organisk form som är både elegant och bekväm. Det organiska utseendet och den lätta designen ger en minimalistisk touch som passar perfekt till den moderna inredningen. Denna stapelbara stol är tillverkad av trä i olika ytbehandlingar som gör det möjligt att anpassa den till olika typer av utrymmen. Den eleganta designen i kombination med högkvalitativa material garanterar att Soft Edge 60 blir ett storslaget tillägg till din inredning.

Design av Iskos-Berlin. Originaldesign från år 2016.

Bra att veta om stolen


- Soft Edge 60 uppskattas för den höga komforten.
- Stol i trä i olika ytbehandlingar.
- Design av Iskos-Berlin.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
HAY grundades år 2002 av Rolf och Mette Hay. Varumärket grundades ur en ambition att skapa möbler för en modern livsstil, genom en sofistikerad och hållbar produktion. Paret Hay ville lyfta statusen för dansk möbeldesign till det den en gång varit under sin storhetstid på 1950- och 1960-talet, fast med ett sammanhang som passar i det moderna samhället. Idag samarbetar HAY med nya talanger och etablerade formgivare med ett fokus: att skapa design med god kvalitet, till ett bra pris.