Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Spider 291 Bordslampa, Svart

Spider 291 Bordslampa, Svart

12 115 kr
Spider 291 är en bordslampa från Oluce med en kombination av prisbelönt design och justerbara ljusfunktioner, perfekt för läs- eller arbetsutrymmen.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Spider 291 Bordslampa

12 115 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Lys upp din värld med den prisbelönta bordslampan Spider 291 från Oluce! Det här är inte bara en lampa - det är ett konstverk med en rik historia som stolt finns i de permanenta samlingarna på prestigefyllda museer från Milano till München. Spider 291 designades av Joe Colombo 1965 och fick det eftertraktade Compasso d'Oro-priset 1967 för sin innovativa design. Föreställ dig att du kryper ihop med en bra bok och att Spider 291 kastar ett varmt och direkt ljus över sidorna, lätt att justera tack vare den flexibla plastleden. Den spislackerade plåtreflektorn ger en speciell horisontell ljuspunkt, perfekt för fokuserade uppgifter eller för att skapa en speciell stämningsbelysning. Oavsett om du arbetar från ditt hemmakontor sent på kvällen eller ägnar dig åt konstnärliga hobbyer, passar lampans återhållsamma förkromade stomme och lackerade metallbas sömlöst in i ditt utrymme.

Design av Joe Colombo. Originaldesign från år 1965.

Bra att veta om Spider 291 bordslampa


- Spider 291 uppskattas för den justerbara lampskärmen.
- Spider 291 är också omtyckt för det direkta ljuset.
- Ingår i serien Spider.
- Design av Joe Colombo.
- Tillverkad av metall och aluminium.
- Ljuskälla ingår.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oluce grundades 1945 av Giuseppe Ostuni och är en av Italiens äldsta tillverkare av designbelysning. Varumärket har sedan 50-talets början varit en banbrytande aktör inom belsningsdesign och har samarbetat med ikoner som Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti och Christophe Pillet. Idag är Oluce ett varumärke som för samman dåtiden , nutid och framtidens design på ett innovativt sätt med nyskapade formgivare och spännande material.