Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
212790Spokes LED 2 Pendel Med Dimmer, Kopparhttps://www.rum21.se/spokes-led-2-pendel-med-dimmer-kopparhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/ea770eca-5d79-444d-82f7-f96ff327d66fOutOfStock12890SEK/belysning/belysning/lamporFoscariniSpokes pendel från Foscarini, formgiven av Garcia Cumini. Spokes är en lampa som har en minimalistisk design. Detta hindrar dock inte lampan från att ge ifrån sig ett vackert ljusspel. Lampans ekrar skapar en kalejdoskopliknande effekt på både väggar och tak. Spokes lätta och luftiga design gör också att den lätt passar in i de flesta hemmiljöer. Spokes kommer i många olika färger och utföranden så du kan välja en eller fler som skulle passa bra hemma hos dig.12890

Clearance Sale >>

Shop/Belysning/ Lampor
1 / 5
Bild på Foscarini's logotyp.Bild på Foscarini's logotyp.

Spokes LED 2 Pendel Med Dimmer, Koppar

12 890 kr
Leveranstid:  4-6 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna
Fri frakt!

Produktinformation

Spokes pendel från Foscarini, formgiven av Garcia Cumini. Spokes är en lampa som har en minimalistisk design. Detta hindrar dock inte lampan från att ge ifrån sig ett vackert ljusspel. Lampans ekrar skapar en kalejdoskopliknande effekt på både väggar och tak. Spokes lätta och luftiga design gör också att den lätt passar in i de flesta hemmiljöer. Spokes kommer i många olika färger och utföranden så du kan välja en eller fler som skulle passa bra hemma hos dig.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Foscarini är ett belysningsföretag som designar typiska italienska lampor. Foscarini kännetecknas av element som forskning och innovation, fokus på kvalitet och en produktcentrerad kultur som är ett resultat av god design. Företaget har över 2.500 återförsäljare i 50 länder som säljer deras vackra lampor.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se