Nyheter
Belysning

Rum21 Awards

Tävlingen är avslutad!

#rum21awards2023

... Och vinnarna är...

Årets inredningsprofil - @hannesmauritzson

Årets hållbarhetsinspiratör - @siggefyndar

Årets stjärnskott - @aamandaemilias

Stort grattis till vinnarna och tack alla som deltagit, nominerat och röstat på sina favoriter!

Årets pris

Vinnarna belönas med ett presentkort hos

Rum21 till ett värde av 10 000 kr

Pris

Årets kategorier

Tävlingskategorierna i 2023 års upplaga av Rum21 Awards är följande:

Årets stjärnskott

Till denna kategori nominerar du nykomlingen eller det lite senare tillskottet i din ‘följer’-lista. Profilen som är på väg upp på influencerhimlen och som dagligen överraskar med sitt stilistiska innehåll och skarpa inredningstips. I denna kategori kan du tävla med din blogg, Youtube-kanal, Tiktok-konto och/eller Instagram-konto.

Årets hållbarhetsinspiratör

Till kategorin årets hållbarhetsinspiratör nominerar du den profil som inspirerar till ett hållbart synsätt på inredning. En hållbar inredningsinspiratör är troligen en person som inreder för livet och inte för trender. Personen som med tips och råd vägleder sina följare till att inreda mer klimatsmart på olika vis. Det kan handla om att shoppa smart och miljömärkt, återskapa, reparera och hålla möbler vid liv för att låta dem leva generation efter generation. II denna kategori kan du tävla med din blogg, Youtube-kanal, Tiktok-konto och/eller Instagram-konto.

Årets inredningsprofil

Till denna kategori nominerar du en profil med det snyggaste flödet. Profilen har ett genomgående inspirerande innehåll med ett helhetstänk kring färg och form, dit du går för att frossa i vackra miljöer. I denna kategori kan du tävla med din blogg, Youtube-kanal, Tiktok-konto och/eller Instagram-konto.

En person kan tävla i flera kategorier, förutsatt att separata nomineringar kommit in för de olika kategorierna. Varje kategori behandlas som en enskild tävling och kandidaterna tävlar endast mot andra kandidater som är nominerade i samma kategori.

Håll dig uppdaterad

Se till att du följer @rum21se på Instagram för att hålla dig uppdaterad om Rum21 Awards 2023

Till Instagram

Årets jury

Karin Ohlsson-Leijon

Arbetat som journalist inom inredning, design och arkitektur i många år och jobbar nu som chefredaktör för inredningstidningen Hus & Hem.

Selma Bobar

Selma var vinnare av Rum21 Awards 2022 i kategorin Årets inredningsprofil. Hennes känsla och smak för inredning är otrolig och den delar hon på Instagramkontot @unikakvadrat.

Amanda Linnell

Amanda jobbar på Rum21 med inköp av möbler samt som inredningsstylist. Att ha Amanda vid spakarna när det kommer till möbelinköpen är en ynnest. Hennes koll på vad som kommer trenda och hennes skicklighet när det kommer till styling är fenomenal.

Blue Edwards Dela Cruz & Nickolay Urstad

Blue Edwards Dela Cruz & Nickolay Urstad arbetar inom vården men ägnar all sin lediga tid åt inredning och instagramkontot @niblu.home. Duon kammade hem förstapris i Gullfjærens Årets Stue 2021 och stod även som finalister i Vixen influencer awards samma år. Deras gemensamma passion och intresse för inredning började när de flyttade ihop och det har nu blivit en stor del av deras vardag.