Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
Shop/Rum21 Awards 2020

Rum21 Awards 2020

Vilka blir årets inredningsinspiratörer?

Rum21 Awards - Årets inredningsinspiratör

Rum21 Awards är tävlingen där vi utser årets inredningsinspiratörer. Tävlingen föddes ur en vilja att uppmärksamma alla fantastiska content creators som bidrar med daglig inredningsinspiration i sina kanaler.

Den 3 april utses fyra vinnare av 2020 års upplaga av Rum21 Awards. Se till att följa oss i alla våra kanaler för att inte missa några detaljer om tävlingen!

Vid frågor om tävlingen, vänligen kontakta contest@rum21.se.

Tävlingens tre steg

Tävlingen består av tre steg med viktiga datum att komma ihåg:

16-22 mars | Nominering

23-30 mars | Röstning

30 mars - 2 april (pågående) | Juryns bedömning

Tusen tack för alla fina bidrag till tävlingen! Nu är röstningen avslutad och juryn gör sin bedömning av de 20 finalisterna. Vilka det blev kan du se på länken nedan. Den 3 april presenteras de fyra vinnarna!

Se årets finalister här

Årets vinst

Förutom den ärofyllda titeln får vinnaren från varje kategori ett pris i form av en gift bag, bestående av ett exklusivt urval av våra absoluta favoritprodukter från Rum21 (värde ca. 27.000 kr per vinst). Klicka på knappen nedan för att läsa mer om gift bagens innehåll och våra sponsorer.

Läs mer om årets pris här

Håll dig uppdaterad

Missa inga viktiga nyheter om Rum21 Awards! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få alla uppdateringar om tävlingen.

Till nyhetsbrevet

Årets Jury

Emma Fischer

Emma Fischer är inredningsdesigner och stylist och driver sedan 2012 företaget Emma hos. Emmas uppdrag består av styling för olika mäklare, samarbeten med husleverantörer och kampanjer för ledande inredningsföretag. Dessutom inspirerar hon en stor skara följare via instagramkontot styledbyemmahos.

Jesper Florbrant

Jesper Florbrant, inredningsfotografen och ansiktet bakom omtalade Instagram-kontot med samma namn. Jesper är idag en väl anlitad interiörfotograf och arbetar med flera stora inredningsmagasin. Idag driver han fotoagenturen Florbrant Svanberg tillsammans med kollegan Gustav Svanberg.

Frida Ramstedt

Frida Ramstedt driver Skandinaviens ledande inredningsblogg under namnet Trendenser. Under närmare 10 års tid har hon jobbat heltid som bloggare, trendspanare och föreläsare. Dessutom har hon hunnit med att ge ut en egen bok – Handbok i inredning och styling.

Trifa Alhasnawy

Trifa Alhasnawy är Rum21s egen Influencer Marketing Manager. Med sina sociala skills och stora kontaktnät håller hon i trådarna för såväl lokala som globala influencersamarbeten på systerbolagen Rum21 och RoyalDesign. Trifa kommer tidigare från liknande roller hos Nelly och Afound.

Innehåll

Utforska våra kategorier

Visa mer
BelysningMöbler

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se