Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Rum21 Awards 2021

Rum21 Awards 2021

Rum21 Awards - Årets inredningsinspiratör

Rum21 Awards är tävlingen där vi utser årets inredningsinspiratörer. Tävlingen föddes ur en vilja att uppmärksamma alla fantastiska content creators som bidrar med daglig inredningsinspiration i sina kanaler.

Tävlingen är avslutad!

Årets vinnare

Efter en noggrann bedömning har juryn utsett fyra vinnare i Rum21 Awards 2021! Se om din favoritinspiratör är någon av de lyckliga vinnarna och läs vinnarintervjuerna här.

Se vinnarna här

Årets vinst 2021

Förutom den ärofyllda titeln får vinnaren från varje kategori ett pris i form av ett presentkort på Rum21 värt 10.000 kr att handla exklusiv inredning för.

Läs mer om årets pris här

Håll dig uppdaterad

Missa inga viktiga nyheter om Rum21 Awards! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få alla uppdateringar om tävlingen.

Till nyhetsbrevet

Årets Jury

Emma Fischer

Emma Fischer är inredningsdesigner och stylist och driver sedan 2012 företaget Emma hos. Emmas uppdrag består av styling för olika mäklare, samarbeten med husleverantörer och kampanjer för ledande inredningsföretag. Dessutom inspirerar hon en stor skara följare via instagramkontot styledbyemmahos.

Jesper Florbrant

Jesper Florbrant, inredningsfotografen och ansiktet bakom omtalade Instagram-kontot med samma namn. Jesper är idag en väl anlitad interiörfotograf och arbetar med flera stora inredningsmagasin. Idag driver han fotoagenturen Florbrant Svanberg tillsammans med kollegan Gustav Svanberg.

Frida Ramstedt

Frida Ramstedt driver Skandinaviens ledande inredningsblogg och instagramkonto under namnet Trendenser. Under 10 års tid har hon jobbat heltid som bloggare, trendspanare och föreläsare. Dessutom har hon gett ut två böcker – "Handbok i inredning och styling" och nyheten "Övningsbok i inredning och styling".

Sofia Hammargren

Sofia Hammargren är Rum21s egen inredare och stylist. Med fantastiska inredningskunskaper inreder hon vår butik och skapar inspirerande material till web och sociala medier. Vid våra stylingprojekt, fotograferingar och samarbeten är det Sofia som står vid rodret och skapar magi!