Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Act of CaringAct of Caring
Act of Caring är ett svenskt företag som tillverkar hållbara rengöringsprodukter som är vänliga mot naturen. Produkterna är veganska, tillverkade av växtbaserade ingredienser och doftsatta med noggrant utvalda naturliga eteriska oljor. De strävar efter att använda lokala ingredienser när det är möjligt för att minimera påverkan på miljön och de använder inte några ingredienser av animaliskt ursprung.
Visar 19 produkter
Pris
90 kr
148 kr
245 kr
400 kr
Höjd
5 cm
10 cm
15 cm
Längd
Bredd
Act of caringI webblager
Nourishing Träolja 200 ml
380 kr
Act of caringI webblager
Metal Polerduk
80 kr

InnehållThe Act of Caring: Hållbar möbelvård för en bättre framtid

Act of Caring är ett svenskt företag som är engagerade i att tillverka miljövänliga rengöringsprodukter. Företaget strävar efter att minimera påverkan på miljön genom att använda hållbara och miljövänliga metoder vid produktionen av sina produkter.

Alla produkter som tillverkas av Act of Caring är veganska och består av växtbaserade ingredienser. För att ge produkterna en behaglig doft används noggrant utvalda naturliga eteriska oljor. Företaget har som mål att använda lokala ingredienser när det är möjligt, för att minska transport och därmed minska sin påverkan på miljön. Dessutom används inga ingredienser av animaliskt ursprung.

Naturvänlig rengöring utan djurtester

Företaget är stolt över att tillverka sina flaskor av 100 % återvunnen PET, vilket bidrar till att minska mängden plastavfall i naturen. Transparens är en viktig del av företagets verksamhet och de strävar efter att vara så öppna som möjligt om sin tillverkningsprocess och användning av ingredienser.

Act of Caring är ett företag som arbetar hårt för att tillverka hållbara och miljövänliga rengöringsprodukter som är snälla mot både människor och naturen. Genom att använda lokala ingredienser och återvunna material samt undvika animaliska ingredienser, kan företaget minska sin miljöpåverkan och bidra till en bättre framtid för oss alla.