Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

Brafab

BrafabBrafab
Brafab tillverkar utemöbler av god kvalitet med en stilfull design. Lika självklart som att du ställer om klockan lika enkelt ska det vara att placera ut trädgårdsmöbler från Brafab. I över 90 år har Brafab varit verksamma i branschen och de vet värdet av att skapa något som är både personligt och ärligt. När du använder en trädgårdsmöbel från Brafab ska du vara trygg i att den kommer hålla i många år framöver. Deras vision är att deras utemöbler ska tillföra något alldeles extra i trädgården.
Visar 21 produkter
Stäng meny
BrafabI webblager
Sista chansen
-30%
Weldon Hörnsoffa Ink. Dyna, Mattsvart
9 093 krRek. pris12 990 kr

InnehållUtemöbler med genomtänkt design

Brafab tillverkar genomtänkta utemöbler som är tänkt att hålla i många år. Hela deras verksamhet började 1935 med gårdfarihandlaren Bror Carlsson som skapade borstar, flätade korgar och stegar som han sedan sålde från ett biltak i Össjö. 1975 började sonen Rolf i företaget och det var då som de gick in i en expansiv fas och började sälja produkter till andra företag. Sen dess har verksamheten växt och idag har Brafab varit i branschen i 90 år och ser ljust på framtiden. Brafab vill skapa utemöbler som man känner sig trygg med och att de ska hålla i många år framöver.

Deras vision är att deras utemöbler ska bidra till något alldeles extra i trädgården. Lika enkelt som att ställa om klockan lika självklart ska det vara att inreda trädgården med utemöbler från Brafab. En utemöbel från Brafab har en genomtänkt design och funktion. I deras sortiment finns idag soffor, hammockar, fåtöljer, trädgårdsstolar och trädgårdsbord.