Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Vevi Matstol, Svart/Alu
Brafab - utemöblerBrafab - utemöbler

Vevi Matstol, Svart/Alu

2 490 kr
Vevi stol från Brafab är en minimalistisk trädgårdsmöbel. Tillgänglig i lackad aluminium eller teak med sits av Textilene, ett mycket slittåligt och lättskött tyg. Kombinera gärna med Vevi bord.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Vevi Matstol

2 490 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Elegant och bekväm trädgårdsstol i minimalistisk design med ett avskalat uttryck. Finns i utförandet lackad aluminium eller teak. Båda med sits av slittåligt Textilene, ett tåligt tyg som är lätt att sköta om då det är smutsavvisande, inte bleks i solen och tål kyliga temperaturer.

Kombinera gärna Vevi stolar med Vevi bord från Brafab för en enhetlig matgrupp.

Skötselråd Teak:
Teak är träslag som är naturligt rikt på oljor. Du behöver endast olja in regelbundet om du vill behålla den gyllene färgen. Slipa gärna lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.

Låter du bli att olja in träet får det istället en vacker silvergrå patina.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Brafab tillverkar utemöbler av god kvalitet med en stilfull design. Lika självklart som att du ställer om klockan lika enkelt ska det vara att placera ut trädgårdsmöbler från Brafab. I över 90 år har Brafab varit verksamma i branschen och de vet värdet av att skapa något som är både personligt och ärligt. När du använder en trädgårdsmöbel från Brafab ska du vara trygg i att den kommer hålla i många år framöver. Deras vision är att deras utemöbler ska tillföra något alldeles extra i trädgården.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer