Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

ferm LIVINGferm LIVING
Ferm Living KIDS
ferm LIVING är ett danskt varumärke som grundades 2005 av Trine Andersen. När Andersen startade ferm LIVING så fokuserade hon huvudsakligen på tapeter och inredningsdetaljer, men idag är det ett internationell varumärke som andas skandinavisk charm med möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer för både vuxna och barn. ferm LIVING erbjuder inbjudande och trendskapande produkter tillverkade i gedina material som förgyller ett hem.
Visar 796 produkter
Aluminium
Bok
Beige
Svart
Blå
Mässing
Brons
Brun
Grön
Grå
Multi
Natur
Light Oak
Orange
Rosa
Lila
Röd
Silver
Stål
Transparent
Vit
Trä
Gul
Pris
400 kr
3 000 kr
22 000 kr
Höjd
50 cm
100 cm
150 cm
200 cm
Längd
100 cm
200 cm
300 cm
400 cm
Bredd
100 cm
200 cm
300 cm
Ferm LivingI webblager
Pond Spegel 110x63 cm, Dark Chrome
3 729 kr
Ferm LivingI webblager
Sill Skåp Cashmere, Högt
14 179 kr
Travel in Design
ferm LIVINGs butik i Köpenhamn

På Holmen i hjärtat av Kuglegården, mitt bland pittoreska kanaler, udda husbåtar och fristaden Christiania har ferm LIVING sitt huvudkontor och konceptbutik. Butiken är öppen för alla, och här kan du shoppa hela ferm LIVINGs sortiment samt ett utvalt utbud av vintageprodukter, växter och coffee table books.

InnehållDesign med en skandinavisk ådra

Hela historien om ferm LIVING började 2005 när Trine Andersen skulle renovera sitt hem och letade ny inredning. När hon skulle välja tapet insåg hon att det inte fanns det hon önskade till rätt pris - en tapet med ett diskret grafiskt tryck, till ett överkomligt pris. Där och då fick hon iden om en egen tapetkollektion.

Redan i februari 2006 kom hennes egna tapetkollektion med vackert subtilt mönster, efter detta gick allting fort framåt. Företaget växte otroligt fort och sortimentet utökades med en ofattbar fart.

Idag har ferm LIVING en stor kollektion av accessoarer, möbler och belysning. De jobbar hela tiden med att utmana sig själva och att skapa inredningsartiklar för olika rum och sammanhang. Alla produkter är tillverkade med omsorg för miljön, med rena och gedigna material. ferm LIVING inredning ska passa alla viktiga tillfällen, små som stora.

Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer