Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

Ferm Living

Ferm LivingFerm Living
Ferm Living är ett internationellt känt företag som tillverkar heminredning med dansk design. Ferm Living grundades 2005 av Trine Andersen i Århus. Ända sedan starten har Trine känt att det ligger i hennes DNA att designa produkter med en skandinavisk ådra. Därför har alla deras produkter en tydlig stilren linje av skandinavisk design med inslag från 1800-talet.
Visar 332 produkter
Stäng meny
Ferm Living
I webblagerVARDAGSRUM15
Haze Vitrinskåp
17 139 kr

InnehållDesign med en skandinavisk ådra

Hela historien om Ferm Living började 2005 när Trine Andersen skulle renovera sitt hem och letade ny inredning. När hon skulle välja tapet insåg hon att det inte fanns det hon önskade till rätt pris - en tapet med ett diskret grafiskt tryck, till ett överkomligt pris. Där och då fick hon iden om en egen tapetkollektion.

Redan i februari 2006 kom hennes egna tapetkollektion med vackert subtilt mönster, efter detta gick allting fort framåt. Företaget växte otroligt fort och sortimentet utökades med en ofattbar fart.

Idag har Ferm Living en stor kollektion av accessoarer, möbler och belysning. De jobbar hela tiden med att utmana sig själva och att skapa inredningsartiklar för olika rum och sammanhang. Alla produkter är tillverkade med omsorg för miljön, med rena och gedigna material. Ferm Living inredning ska passa alla viktiga tillfällen, små som stora.

Ferm Livings sortiment är uppdelade i två områden ” The home” och ”The kids room”. Numera är det trendigt att inreda och designa sitt barns rum, vilket Ferm Living har tagit tillvara på. I deras sortiment till barnrum finns det bäddset, tapet, kuddar, krokar och mycket mer. Idag finns Ferm Living på marknader över hela världen.