category
Menu
Visar 431 produkter
Stäng meny
MenuMenu
Menu är ett danskt designföretag som grundades 1976. De har samarbeten med talangfulla designers över hela världen och levererar hög kvalitet med nutidens skandinaviska design i en härlig blandning av minimalism. Menu strävar efter att skapa produkter som väcker känslor och som har smarta lösningar och detaljer. Ett bra exempel är dem stilfulla och vackra, men något annorlunda Afteroom-stolarna. Vi gillar konstrasten mellan stål och trä vilket skapar en fantastisk kvalitet på stolen.
Visar 48 / 431
Innehåll

Smarta lösningar för en modern livsstil

Visa mer

Menu är ett danskt designföretag som grundades 1976. De jobbar efter en enkel filosofi: att göra världen bättre, mindre komplicerad och lite härligare att vakna upp till. I ett nära samarbete med talangfulla formgivare från arkitektur- och designvärlden skapar de högkvalitativa objekt i en härlig mix av skandinavisk design och minimalism, att hålla kära nu och för alltid. 

Menu skapar smarta lösningar för en modern livsstil. Vackra objekt för vardagligt bruk, oavsett om det rör sig om ett livsviktigt kökstillbehör, en fyndig hyllösning eller en vas som ger den lilla extra touchen till ditt vardagsrum.

Användarvänlighet och enkelhet är viktigt, utan att kompromissa på det tidlösa skandinaviska formspråk som satt Menu på kartan. 

I sortimentet hittar vi möbler, belysning och accessoarer med en minimalistisk design och hög funktionalitet. Välkända produkter som de flaskformade keramiska kryddkvarnarna Bottle Grinders, den stringenta serien Afteroom och bordslampan JWDA, där industriell metall och betong möter mjukt och behagligt opalglas.