Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Veli Foliage Vägg-/Taklampa, 36 cm

2 490 kr
Vi presenterar den fängslande Veli Foliage vägg- och taklampan från SLAMP, en uppfriskande oas av natur mitt i våra snabba liv.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Veli Foliage Vägg-/Taklampa

2 490 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

I en värld där det har blivit en lyx att ha kontakt med naturen ger den här lampan en touch av fräschhet och lugn till ditt hem. Varje del i Veli Foliage-kollektionen är minutiöst handgjord med över 268 böjningar och veckningar, vilket resulterar i en fascinerande uppvisning av konstnärlighet. Den kombinerar sömlöst Veli-seriens mjuka, stilistiska egenskaper med den utsökta perfektion som finns i naturen.

Upplev den harmoniska föreningen av design och natur med vägg- och taklampan Veli Foliage. Låt dess mjuka sken och organiska form förflytta dig till en fridfull värld där skönhet och lugn råder. Fördjupa dig i den här exceptionella lampans naturliga elegans och återupptäck lyxen av att koppla ihop dig med världen omkring dig.

Tillverkad i Italien. Design av Adriano Rachele.

Bra att veta om Veli Foliage Vägg-/Taklampa


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Adriano Rachele.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer