Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler
Katt som tänder en lampaHär var det tomt
Utforska vårt sortiment
NyheterVarumärkenFormgivareKampanjerInspirationPresentkort

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Utemöbler & Utemiljö/ Utestolar
1 / 10
Brafab - utemöblerBrafab - utemöbler

Vevi Matstol, Svart/Alu

Mer info
2 290 kr
Vevi stol från Brafab är en minimalistisk trädgårdsmöbel. Tillgänglig i lackad aluminium eller teak med sits av Textilene, ett mycket slittåligt och lättskött tyg. Kombinera gärna med Vevi bord.
I lager
Snabba trygga leveranser
Alltid prisgaranti
30 dagars öppet köp
Fri frakt!

Produktinformation

Elegant och bekväm trädgårdsstol i minimalistisk design med ett avskalat uttryck. Finns i utförandet lackad aluminium eller teak. Båda med sits av slittåligt Textilene, ett tåligt tyg som är lätt att sköta om då det är smutsavvisande, inte bleks i solen och tål kyliga temperaturer.

Kombinera gärna Vevi stolar med Vevi bord från Brafab för en enhetlig matgrupp.

Skötselråd Teak:
Teak är träslag som är naturligt rikt på oljor. Du behöver endast olja in regelbundet om du vill behålla den gyllene färgen. Slipa gärna lätt i fibrernas riktning för bästa resultat.

Låter du bli att olja in träet får det istället en vacker silvergrå patina.

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Brafab tillverkar utemöbler av god kvalitet med en stilfull design. Lika självklart som att du ställer om klockan lika enkelt ska det vara att placera ut trädgårdsmöbler från Brafab. I över 90 år har Brafab varit verksamma i branschen och de vet värdet av att skapa något som är både personligt och ärligt. När du använder en trädgårdsmöbel från Brafab ska du vara trygg i att den kommer hålla i många år framöver. Deras vision är att deras utemöbler ska tillföra något alldeles extra i trädgården.