Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Victoria Ghost Stol, Powder blue
Kartell - logo - Rum21Kartell - logo - Rum21

Victoria Ghost Stol, Powder blue

3 141 kr
Victoria Ghost stol från Kartell med en modern design i polycarbonate 2.0 med klassiska linjer, ett rundat ryggstöd och en geometrisk sits.
Leveranstid:  3-4 veckor
Finns varan i butik?

Victoria Ghost Stol

3 141 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Victoria Ghost stol från Kartell med en modern design i polycarbonate 2.0 med klassiska linjer, ett rundat ryggstöd och en geometrisk sits. Den har en stabil konstruktion.

Polycarbonate 2.0 är ett speciellt material som används av Kartell. Det är tillverkat med hjälp av en förnybar polymer av andra generationen som kommer från cellulosa och pappersavfall. Processen som används för att tillverka det är certifierad av ISCC, vilket innebär att den uppfyller vissa miljöstandarder. Design av Philippe Starck.

Bra att veta om Victoria Ghost stol


- Modern design.
- Tillverkad av polykarbonat.
- Klassiska linjer.
- Rundat ryggstöd.
- Geometrisk sits.
- Stolen passar bra i uteplatsen.
- Design av Philippe Starck.

Hur bör du ta hand om stolen?


- Rengör med en fuktig trasa.Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Kartell är ett italienskt världsledande företag som säljer möbler, inredningsdetaljer och belysning. De producerar alla sina möbler i plast vilket gör de användbara både inom- och utomhus. Kartell har blivit en symbol för italiensk design. Tillsammans med erkända designers och formgivare som Anna Castelli Ferrieri, Philippe Starck och Ferruccio Laviani, tillverkar Kartell produkter av högsta kvalitet. Deras produkter kan du med lätthet se över hela världen och känna igen. Kartells produkter är kända för att vara färgrika, unika i deras form, enkla att använda och hållbara.