Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Wood Byrå 6 Lådor, Vit
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Byrå 6 Lådor, Vit

9 309 kr
REK13 299 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris9 309 kr
En modern byrå i hög kvalitet och med flera funktioner.
I lager
Finns varan i butik?

Wood Byrå 6 Lådor

9 309 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Wood Byrå 6 Lådor är elegant och stilren. Den har mjukt rundade hörn och 6 rymliga lådor som stängs mjukt med en "soft lock" funktion, så att inga fingrar kläms. På byråns sidor finns en integrerad krok där man kan hänga sånt som man vill ha lättillgängligt och synligt. Man kan köpa till ett skötbord som finns i två storlekar vilket gör att byrån har olika funktioner vid olika tillfällen i livet. Byrån är lika snygg i en hall som i ett sovrum. Den finns i två olika utföranden. Helvit eller med ekdetaljer.
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.