Sök
Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
Shop/Möbler/ Barnmöbler/ Barnrumsförvaring
1 / 5
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Garderob med 2 Dörrar, Vit/Ek

15 399 kr
En vacker garderob i nordisk design med mycket förvaringsutrymme och bra funktioner.
Leveranstid:  2-3 veckor
30 dagars öppet köp
Trygga hemleveranser över hela Sverige
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector

Produktinformation

Wood Garderob med två Dörrar är en garderob av hög kvalitet i en nordiskt design. Garderoben karaktäriseras av de vackert rundade hörnen på båda framsida och baksida som ger den en sofistikerat uttryck. Den har en integrerad  knopp på vardera sida om garderoben där man kan hänga sånt som man vill ha nära till hands. Knoppen trycks lätt tillbaka när man inte vill använda den. Den har gott om förvaringsutrymme med sina 6 flexibla hyllor och dörrarna har en "soft lock" funktion vilket förhindrar att fingrar kläms. Dörrar och lådor har ett handtag i form av en läderögla. Garderoben finns i två utföranden: Vit eller Vit/ Ek.

Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

Om varumärket
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2021 Rum21.se