Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_239244Wood Låg Loftsäng, 90x200cm, Vithttps://www.rum21.se/wood-lag-loftsang-90x200cm?selectedPartNo=234043https://az666937.vo.msecnd.net/67/27dfe142-bf86-4fad-81ed-fcb08334fa85OutOfStock15299SEK/mobler/barn/barnmobler/barn/barnmobler/barnsangarOliver FurnitureWood Låg Loftsäng, 90x200 är det ultimata sovstället för ett mindre barn. Här känner sig barnet tryggt och har dessutom ett mysigt ställer under sängen att utnyttja på dagen. Komplettera gärna med gardinen som man kan köpa till för att få till en extra mysig koja. Sängen finns i två utföranden, Vit eller Vit/Ek. Obs! Stegen kan endast sättas fast på vänster sida. <br />Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.15299
Shop/Möbler/ Barnmöbler/ Barnsängar
1 / 2
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Låg Loftsäng, 90x200cm, Vit

15 299 kr
En mysig och högkvalitativ loftsäng i skandinavisk design.
Leveranstid:  2-3 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector

Produktinformation

Wood Låg Loftsäng, 90x200 är det ultimata sovstället för ett mindre barn. Här känner sig barnet tryggt och har dessutom ett mysigt ställer under sängen att utnyttja på dagen. Komplettera gärna med gardinen som man kan köpa till för att få till en extra mysig koja. Sängen finns i två utföranden, Vit eller Vit/Ek. Obs! Stegen kan endast sättas fast på vänster sida. 
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se