Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_239237Wood Mini+ Låg Våningssäng, 68x162cm, Vit/Ekhttps://www.rum21.se/wood-mini-lag-vaningssang-68x162cm?selectedPartNo=234035https://az666937.vo.msecnd.net/67/f95b7520-de40-4dd1-b3d0-b5b45e8a6fa9OutOfStock15799SEK/mobler/barn/barnmobler/barn/barnmobler/barnsangarOliver FurnitureWood Mini + Låg Våningssäng 68x162cm Vit/Ek är en söt liten våningsbarnsäng framtagen för just små rum. Sängen passar när barnet blivit för stort för spjälsängen men gärna sover med ett syskon nära. Komplettera gärna med passande madrass. Sängen finns i två utföranden: Vit och Vit/Ek. Obs! Stegen kan bara monteras på höger sida av sängen.<br />Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.15799
Shop/Möbler/ Barnmöbler/ Barnsängar
1 / 4
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Mini+ Låg Våningssäng, 68x162cm, Vit/Ek

15 799 kr
En fin säng med stilren retrokänsla till knoddar som vuxit ur spjälsäng men gärna sover nära ett syskon.
Leveranstid:  2-3 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector

Produktinformation

Wood Mini + Låg Våningssäng 68x162cm Vit/Ek är en söt liten våningsbarnsäng framtagen för just små rum. Sängen passar när barnet blivit för stort för spjälsängen men gärna sover med ett syskon nära. Komplettera gärna med passande madrass. Sängen finns i två utföranden: Vit och Vit/Ek. Obs! Stegen kan bara monteras på höger sida av sängen.
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se