Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Wood Pingpongbord, Vit/Ek
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Pingpongbord, Vit/Ek

3 629 kr
Söta barnmöbler i en lätt, nordisk design passar in även som en liten barngrupp i vardagsrummet.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Wood Pingpong, Vit/Ek

3 629 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Wood Pingpong är en liten grupp av barnmöbler bestående av bord, stol och pall. De har en luftig nordisk design vilket gör det fördelaktigt att kombinera med andra möbler. Man behöver därför inte ha hela gruppen utan en annan stol till bordet fungerar också bra. 
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.