Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
variable_239246Wood Våningssäng, 90x200cm, Vithttps://www.rum21.se/wood-vaningssang-90x200cm?selectedPartNo=234045https://az666937.vo.msecnd.net/67/33ca2bc5-daac-4fe6-8c53-ad0938677279OutOfStock19199SEK/mobler/barn/barnmobler/barn/barnmobler/barnsangarOliver FurnitureWood Våningssäng, 90x200 är en underbar loftsäng med en 50-tals känsla. Perfekt om man inte får plats med två separata sängar bredvid varandra eller bara för att det blir så enkelt när bästisen vill sova över.<br />Obs! Stegen kan bara fästas på den vänstra sidan.<br />Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.19199
Shop/Möbler/ Barnmöbler/ Barnsängar
1 / 5
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Våningssäng, 90x200cm, Vit

19 199 kr
En vacker våningssäng med retrokänsla ger en genuin känsla i barnrummet och gör det enkelt när kompisen vill sova över.
Leveranstid:  2-3 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Collector

Produktinformation

Wood Våningssäng, 90x200 är en underbar loftsäng med en 50-tals känsla. Perfekt om man inte får plats med två separata sängar bredvid varandra eller bara för att det blir så enkelt när bästisen vill sova över.
Obs! Stegen kan bara fästas på den vänstra sidan.
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se