Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Wood Original Våningssäng, Vit
oliver furniture logotypeoliver furniture logotype

Wood Original Våningssäng, Vit

25 099 kr
En vacker våningssäng med retrokänsla ger en genuin känsla i barnrummet och gör det enkelt när kompisen vill sova över.
Leveranstid:  6-8 veckor
Finns varan i butik?

Wood Våningssäng, 90x200cm

25 099 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Wood Våningssäng, 90x200 är en underbar loftsäng med en 50-tals känsla. Perfekt om man inte får plats med två separata sängar bredvid varandra eller bara för att det blir så enkelt när bästisen vill sova över.
Obs! Stegen kan bara fästas på den vänstra sidan.
Oliver Furniture är en serie exklusiva och klassiska barnmöbler som är tänkta att följa familjens utveckling och behov. Flera av möblerna kan göras om från liten till stor vilket gör att de kan hänga med barnet när det växer. Möblerna har mycket hög kvalitet och tillverkas i Europa under en hållbar och tidsenlig produktion. De är gjorda av massiv FSC-certifierad vitlackad björk, ek samt vissa delar i MDF. Sängarna är noggrant testade och uppfyller våra EU-reglar för säkerhet. En underbar kombination av kvalitet och design som håller i generationer. I serien ingår spjälsängar, juniorsängar, loftsängar, dagbäddar, bokhyllor, garderober mm. Allt du behöver för att inreda ett funktionellt, snyggt och fantasifullt barnrum som står sig länge.

Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Oliver Furniture tillverkar möbler i trä för den moderna familjen. Nordisk tradition är det danska företagets ledord. Enkel estetisk och gediget trä i sobra färger. Oliver Furniture har barnsängar, möbler och förvaring som passar perfekt till barnrummet.