Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (ej möbler)

Alltid prisgaranti

Shop/Belysning/Lampor/Bordslampor

Bordslampor

Här har vi samlat alla våra bordslampor. VI har mängder av bordslampor från välkända varumärken som &tradition, Gubi, Hay, Muuto och många fler. En av de viktigaste sakerna i hemmet är rätt belysning. En bordslampa kan vara det sista som behövs för att skapa den rätta känslan i vardagsrummet, sovrummet eller köket.

Visar 1084 produkter
Stäng meny
FlosBeställningsvara
Gatto Bordslampa
5 640 kr

InnehållBordslampan - den användbara inredningsdetaljen

En bordslampa kan liva upp vilken yta som helst. Placera den i fönstret, på skrivbordet, på en byrå eller varför inte som sänglampa på nattduksbordet. Listan av snygga, klassiska bordslampor kan göras lång och livslängden på några av dem flera hundra år. Investera i en bordslampa som kan pryda ditt hem år efter år utan att du tröttnar. Om du satsar på en bordslampa från exempelvis GUBI så vet du att du köpt en gedigen och välgenomtänkt lampa som kommer hålla i många år framöver. Samtidigt som det finns de som gillar att byta lampor efter årstid eller när de tröttnat, då kanske det är bättre att se de senaste nyheter inom belysning för att få en ny favorit.

Vårt sortiment av bordslampor

Listan kan göras lång men på vår topplista hamnar de klassiska Bestlight-lamporna, AJ bordslampa från Louis Poulsen, designad av Arne Jacobsen. Även Milk från & tradition, Bourgie från Kartell, Flowerpot från &tradition och Gatto från Flos hamnar högt upp på listan. Vilken är din favorit? Oavsett vilka stil du letar efter, så har vi allt från riktiga designklassiker till nya belysningsfavoriter. Vi har mängder av bordslampor i lager och skickar de inom 1-3 dagar och sen är det bara att njuta av ditt senaste belysningsfavorit.