Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Big Foot Pall, Kritvit
101 copenhagen - inredning101 copenhagen - inredning

Big Foot Pall, Kritvit

3 995 kr
Big Foot är en pall från 101 Copenhagen med en inbjudande, skulptural design, perfekt för alla moderna inredningsmiljöer.
I lager
Finns varan i butik?

Big Foot Pall

3 995 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Möt "Big Foot", en finurlig men ändå elegant pall från det hyllade varumärket 101 Copenhagen. Big Foot, som skapats av designduon Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl, är inte en vanlig pall. Med sin moderna, organiska form är detta mer än en plats att sitta på - det är ett dynamiskt tillskott till din inredning som utstrålar stil och komfort. Det roliga slutar inte vid designen. Pallen är klädd i naturligt fårskinn eller kritfärgat bomulls- och linnetyg och ger en lugnande känsla, perfekt för att varva ner efter långa, hektiska dagar. De tre runda benen ger stabilitet, medan den runda sitsen med plysch ger en inbjudande lyx.

Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.

Bra att veta om Big Foot pall


- Big Foot uppskattas för den inbjudande känslan.
- Big Foot är också omtyckt för den skulpturala designen.
- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
101 Copenhagen är ett danskt designmärke grundat 2017 med en stark vision att skapa en värld av vackra tillbehör med genuint hantverk, kvalitet och tidlös design. Med en passion för trä- och kvalitetsstruktur genom samarbete med hantverkare kombinerat med estetik som speglar dedikation till högkvalitativa material kan 101 Copenhagen vara stolta över att presentera deras första samling med måste-ha-detaljer och tidlösa klassiker.