Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Varumärken/

String

StringString
String Furniture är ett svenskt företag som har skapat en sann designklassiker som vi kan lova aldrig går ur tiden. En Stringhylla är lätt men stabil och den minimalistiska och tidlösa designen väcker fortfarande uppmärksamhet efter 65 år. Arkitekten Nisse Strinning (1917–2006), som är String-hyllans upphovsman, var en av de stora formgivare som i mitten av förra århundradet lade grunden till det som idag kallas Scandinavian design.
Visar 447 produkter
Stäng meny
String
I webblager
Design Deal
String Skåp Med Skjutdörrar 78x30x42 cm, Vit
2 035 kr

Stringhyllan går att anpassa efter varje rum och användningsområdena är oändliga. Organisera dina böcker och favoritsaker, bygg ett hallsystem för både skor och ytterkläder eller varför inte montera upp snygga hyllor till kök, vardagsrum, kontor eller sovrum. Hyllorna är enkla att montera och hyllplanen går att flytta upp och ner. Både String hyllsystem och String Pocket finns i flera fina kulörer som kan du skapa din egen personliga stil med.

String Pocket
String Pocket
String Pocket
Visar 48 / 447

InnehållStringhyllan – en tidlös designklassiker som kan varieras i oändlighet

Varumärket String föddes när arkitekten Nils ”Nisse” Strinning vann en tävling tillsammans med sin fru Kajsa Strinning som bokförlaget Bonnier anordnade 1949. Tävlingen gick ut på att ta fram en bokhylla som var billig, enkel att skicka samt lätt att montera och sätta upp. Vinnaren korades och blev såklart Nisse Strinning med sitt bidrag Stringhyllan. Idén om den nätta hyllan med tunna gavlar i ståltråd överdragen av plast har sedan dess blivit en av 1900-talets mest ikoniska designprodukter med sin tidlösa och funktionella design. Oavsett om det är förvaring för kläder, skor, böcker, kontorsmateriel eller inredning du letar efter har String ett sortiment som passar de flesta.

Planera och bygg din egen Stringhylla med hjälp av vår konfigurator

Stringhyllan går att anpassa efter varje rum och användningsområdena är oändliga - testa och bygg ihop din egen variant med hjälp av vår String-konfigurator här. Organisera dina böcker och favoritsaker, bygg ett hyllsystem för både skor och ytterkläder i hallen eller varför inte montera upp snygga hyllor till kök, vardagsrum, kontor eller sovrum. String hyllsystem i MDF finns i träslagen ask, ek och valnöt och i färgerna svart ask, vit, grå. String Pocket och Plex hittar du i flera fina kulörer som kan du skapa din egen personliga stil med.