Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Clizia Bordslampa Portabel, Guld / Vit

Clizia Bordslampa Portabel, Guld / Vit

4 195 kr
Vi presenterar den fantastiska Clizia Mama Non Mama portabel bordslampa från SLAMP, en fängslande blandning av naturinspirerad design och mångsidig funktionalitet.
I lager
Finns varan i butik?

Clizia Mama Non Mama Bordslampa Portabel

4 195 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Den här trådlösa och fullt uppladdningsbara lampan följer med dig vart du än går. Föreställ dig det förtrollande skenet av en bukett som pryder dina middagar utomhus och ger den perfekta stämningen för minnesvärda sammankomster. Föreställ dig den varma strålningen från den här lampan som lyser upp ditt avkopplande bad och skapar en lugnande atmosfär för att koppla av och föryngra dig. Börja dagen med en välkomnande omfamning när Clizia Mama Non Mama förgyller dina morgnar med sitt milda sken. Dessutom fungerar den som en idealisk mittpunkt för varje bord och utstrålar en unik elegans som fångar uppmärksamhet och ger din inredning en touch av sofistikering.

Den här bärbara bordslampan är utformad med bekvämligheten i åtanke och har ett dimbart LED-system som kan anpassas till varje plats och tillfälle. Med en batteritid på upp till 60 timmar garanterar den långvarig belysning som anpassar sig till dina behov.

Tillverkad i Italien. Design av Adriano Rachele.

Bra att veta om Clizia Mama Non Mama bordslampa


- Tillverkad i Italien.
- Igenkännbar, unik design.
- Lättviktig lyx.
- Dammfri, antistatisk behandling.
- Design av Adriano Rachele.
- Utan lim eller skruvar.
- UV- och värmebeständig.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
SLAMP är ett italienskt lampvarumärke som grundades 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombination av banbrytande teknik och konstnärlig design har de skapat unika och inspirerande lampor. Företaget har vunnit internationella priser och blivit omtyckt av designers och designälskare världen över. Huvudkontoret och produktionen är baserade i Rom.