Kundservice
Varukorg
(0)
(0)
Favoriter
Möbler
product
222617Harbour Sidostol Med Klädsel, Läder Dakar Cognac 0250/Ekhttps://www.rum21.se/harbour-sidostol-med-kladsel-lader-dakar-cognac-0250-ekhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/ea2a2bf7-0c57-4237-a71f-400559cb0c80OutOfStock8095SEK/mobler/mobler/stolar-pallar/mobler/stolar/matstolarMenuStolen Harbour Side Chair med lädersits är formgiven av designbyrån Norm Architects för danska Menu. Samspelet mellan den geometriska och organiska formen i kombination med stolens höga kvalitet och komfort gör den till ett utmärkt val för kräsna designälskare. Den eleganta och nätta formen inger ett sublimt uttryck och gör att stolen passar utmärkt för kompakta utrymmen. Sitsen är tillverkad av formsprutad plast i tålig polypropylen och glasfiber och klädd i det exklusiva lädret Dakar Cognac 0250. Underredet är tillverkat av ek. <br /><br />Historien bakom uppkomsten av Harbour Chair går tillbaka till designprocessen av Menus nya lokaler som ligger i Nordhavn, norra hamnen i Köpenhamn. Från början tog stolen främst fram för den specifika lokalen, men med tiden blev den så småningom även tillgänglig för allmänheten. Den stilrena och moderna designen gör stolen lättplacerad och lämplig för kontorsmiljöer, restauranger och showrooms likväl som hemma runt mat- eller köksbordet.<br /><br />För mer information, vänligen se bifogat produktblad.8095
Shop/Möbler/ Stolar & Pallar/ Stolar
1 / 3

Harbour Sidostol Med Klädsel, Läder Dakar Cognac 0250/Ek

8 095 kr
Stolen Harbour Side Chair med lädersits är formgiven av designbyrån Norm Architects för danska Menu. Samspelet mellan den geometriska och organiska formen i kombination med stolens höga kvalitet och komfort gör den till ett utmärkt val för kräsna designälskare.
Leveranstid:  8-10 veckor
Öppet köp 30 dagar
Prisgaranti - läs mer under kundservice
Köp nu, betala senare med Klarna

Produktinformation

Stolen Harbour Side Chair med lädersits är formgiven av designbyrån Norm Architects för danska Menu. Samspelet mellan den geometriska och organiska formen i kombination med stolens höga kvalitet och komfort gör den till ett utmärkt val för kräsna designälskare. Den eleganta och nätta formen inger ett sublimt uttryck och gör att stolen passar utmärkt för kompakta utrymmen. Sitsen är tillverkad av formsprutad plast i tålig polypropylen och glasfiber och klädd i det exklusiva lädret Dakar Cognac 0250. Underredet är tillverkat av ek. 

Historien bakom uppkomsten av Harbour Chair går tillbaka till designprocessen av Menus nya lokaler som ligger i Nordhavn, norra hamnen i Köpenhamn. Från början tog stolen främst fram för den specifika lokalen, men med tiden blev den så småningom även tillgänglig för allmänheten. Den stilrena och moderna designen gör stolen lättplacerad och lämplig för kontorsmiljöer, restauranger och showrooms likväl som hemma runt mat- eller köksbordet.

För mer information, vänligen se bifogat produktblad.

Egenskaper

Relaterat

Du kanske också gillar någon av de här?

Nyligen besökta

Vi har sparat det du spanat på.

Om varumärket
Om varumärket
Menu är ett danskt designföretag som grundades 1976. De har samarbeten med talangfulla designers över hela världen och levererar hög kvalitet med nutidens skandinaviska design i en härlig blandning av minimalism. Menu strävar efter att skapa produkter som väcker känslor och som har smarta lösningar och detaljer. Ett bra exempel är dem stilfulla och vackra, men något annorlunda Afteroom-stolarna. Vi gillar konstrasten mellan stål och trä vilket skapar en fantastisk kvalitet på stolen.

Kundservice

KundserviceKöpvillkorLeveranserRetur & ReklamationOm vår prisgarantiIntegritetspolicy
© 2020 Rum21.se