Nyheter
Belysning

HAY

Sedan starten 2002 har HAY varit en av de ledande aktörerna inom modern skandinavisk design. Tillsammans har makarna Mette och Rolf Hay skapat ett varumärke som hyllar innovativ och nyskapande design från formgivare som bland annat Hee Welling, Inga Sempé och bröderna Bouroullec.

About A-serien

InnehållHAY - En färgsprakande designhistoria

Sprudlande färger och innovativa detaljer

En av HAYs signaturer är deras kärlek till färg. I Skandinavien har vi en förkärlek till dova, neutrala toner men HAY är ett varumärke som alltid levererar sprudlande färgval i deras kollektioner - vare sig det är möbler, belysning, textilier eller inredningsdetaljer. Mette Hay är kreativ chef för HAYs inredningsdetaljer, textilier och servering och tillsammans med innovativa formgivare som Clara von Zweigbergk, George Sowden, Inga Sempé, Laila Gohar, Muller Van Severen och Wang & Söderström skapar de charmiga och färgsprakande kollektioner.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer