Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

3 Days of Design - Trenderna att hålla koll på

Mellan 15-17 juni besökte vi 3 Days of Design-mässan i Köpenhamn, skandinaviens största designevent. Under en vecka fylls staden av inredningsintresserade från hela världen som får chansen att titta på höstens nyheter.

Här är några tydliga trender du bara inte får missa, häng med och få koll på de senaste inom designvärlden du med!

Organiska material fortsätter att dominera, men nu i en mjukare färgpalett. Natursten som Kunis Breccia, Travertine och Limestone är väl representerat. En porös yta som gör produkterna helt unika i sitt slag och som kombinerar ett stabilt intryck med en ljus känsla.

En flirt med 60-talets eleganta former och gedigna material. Tillsammans med färger från 70-talet känns stilen ny utan att kännas murrig. Vi vågar ta i och låter inredningen ta plats.

Den portabla trenden håller i sig! Magiska små konstverk som kan placeras ut där man önskar. Generellt känns lampdesignen mindre och mer nätt i sitt formspråk.

Dåtidens vitrinskåp blir nutidens designmöbel. Genom den förlåtande räfflade glasstrukturen krävs inte samma precision av innehåll och möbeln i sig får ta plats. Vi gillade dessa från bland annat HAY och Ferm Living.

Mer inspiration

Hemma Hos

Fanny Ekstrand och Linn Eklund smyckar sin studio med belysning

Den kreativa duon Fanny Ekstrand och Linn Eklund visar hur man inreder med belysning som pricken över i:et.