Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Add Colour

Tidlöst och hållbart behöver inte betyda tråkigt! Värmen är här och i takt med att naturen återfår sina färger längtar vi efter färgklickar även inomhus. Addera accentfärger i form av detaljer, belysning och textilier som drar blickarna till sig.

Vi har valt ut våra favoriter bland färgrika detaljer att älska!

Ocean Views & Baby Blues. Detaljer i klarblått och ljusblått får våra hjärtan att klappa. För dig som gillar djupa toner vill vi tipsa om att Ferm Living-favoriten Plantbox nu finns i en ljuvlig klarblå nyans, medan vi har flera belysningsklassiker i portabel, uppdaterad version för dig som inte kan få nog av blekt babyblått.

Scharlakansrött eller Rosa Drömmar? Vi älskar modiga, rosiga toner som sticker ut! HAYs Rey-serie väcker habegär och Verpans Pantop i portabel version har för alltid en premium-plats i bokhyllan.

Curry, solkatter, senap och glittrande guld. Bjud in solen i hemmet och inred med detaljer och textil i en färg som garanterat gör dig glad! Den som sa att gult är fult har uppenbarligen aldrig sett &Traditions senapsgula Flowerpot.

Mer inspiration

Hemma Hos

Fanny Ekstrand och Linn Eklund smyckar sin studio med belysning

Den kreativa duon Fanny Ekstrand och Linn Eklund visar hur man inreder med belysning som pricken över i:et.