Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

GUBI: Dining in Public

Från New York till Borås - restauranger runt om i världen har inretts med danska GUBIs ikoniska design. Vi har kikat in några utav dem och samlat våra bästa tips för att sno stilen.

Låt dig inspireras av de olika stilarna för att skapa din egen restaurangmiljö hemma!

På Aamanns 1921 i Köpenhamn andas gedigen tradition, i såväl meny som inredning. Här får danska smørrebrød nya smakkombinationer vilket ger dem en ny, modern twist. Det höga taket ger restaurangen en trygg men ändå öppen atmosfär. GUBIs Daumiller-stolar passar perfekt in och bidrar till helheten.

På Madklubben i Nørrebro hyllas det moderna danska köket. Säsongens råvaror sätts i fokus och menyn känns ständigt relevant. Oavsett om du ska på en spontan middag med vänner, större familjemiddag eller en nervös första date, är Madklubben rätt val för ändamålet. De spektakulära belysningen kommer bland annat från GUBI.

I den charmiga lilla staden Borås ligger en fransk oas! Här bjuds det på en okomplicerad middagsupplevelse med det bästa av den franska och svenska köket. Inget krångel och svåra ord, utan fokus på smakrik mat, fylliga viner och iskall öl. Elegant miljö med Beetle chair i fokus, en stol som får dig att sitta bekvämt i timmar.

Mellan Nyhamn och Christianshamn ligger restaurang Nærvær. Med kanalerna runt omkring ger det en av Köpenhamns bästa utsikter. Här bjuds det på en medelhavsinspirerad meny med det bästa av grönt, fisk och skaldjur. Njut av närheten till vattnet och se hur kvällssolen sakta sänker sig över stadens sus.

Alancha - Istanbul

MoMA - New York

Madison - Nice

Bar Numero - São Paulo

Mer inspiration

Reportage, Formgivare, Outdoor Season

GUBI Goes Al Fresco

Denna vår satsar GUBI helhjärtat på uteplatsen och har lanserat en hel kollektion med stilrena och fängslande utemöbler. Den nya kollektionen inkluderar stolar, bord, belysning, fåtöljer och soffor från ikoniska formgivare som Mathieu Matégot, Marcel Gascoin, Bill Curry och Pierre Paulin.