Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Panthella by Verner Panton

Panthella lanserades ursprungligen 1971, som ett samarbete mellan Louis Poulsen och den ikoniska formgivaren Verner Panton.

Panthella blev en av Pantons mest betydelsefulla designs där han fick utforska relationen mellan ljus och material. Panton ville skapa en lampa där både fot och skärm blev reflektorer för ljuskällans sken. Och i typisk Panton-anda valde han en sfärisk design som påminner mycket om hans tidigare arbete med Flowerpot-serien. Resultatet blev en charmig, inbjudande lampa med ett stämningsfullt och behagligt sken. Sedan lanseringen 1971 har Louis Poulsen utvidgat Panthella till en serie med olika modeller i flera färger.

"Utan att kompromissa med kvalitet eller funktionalitet fortsatte den världsberömde dansken att utveckla nya material till de färgstarka och fascinerande rum som han skapade med sina fantasieggande mönster."

Mer inspiration

Hemma Hos, Trend, Guide

5 belysningsikoner vi ser överallt

Vi har sumerat årets om gått och kan tydligt konstatera 5 belysningsikoner som synts mest under året som gått. Tack alla fina följare för att ni taggat oss med @rum21 och låtit oss vara en del av era magiska hem. Vi älskar när ni delar med er och delar gärna med os vidare. Har du också någon av dessa ikoniska lampor hemma? Tagga oss på Instagram så får vi se!

InnehållVerner Panton, Louis Poulsen, Panthella

Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer