Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

5 belysningsikoner vi ser överallt

Vi har summerat året som gått och kan tydligt konstatera 5 belysningsikoner som synts mest under året som gått.

Tack alla fina följare för att ni taggat oss med @rum21 och låtit oss vara en del av era magiska hem. Vi älskar när ni låter oss ta del av era fina hem, och delar gärna vidare så alla får se vilka inredningsproffs ni är. Har du också någon av dessa ikoniska lampor hemma? Tagga oss på Instagram så får vi se!

Foto: @aadalshuset

Hanging lamp vägglampa från Valerie Objects, formgiven av Muller van Severen

Valarie Objects djärva båge spände sig i flertalet hem under 2022. Denna franska fullträff såg vi överallt under året. Nätt men modig, en nyfunnen ikon som tog inredningsvärlden med storm.

Foto: @majabergstrand

Nesso och Nessino bordslampa från Artemide, design av Giancarlo Mattioli & Gruppo Architetti Urbanisti Città Nuova.

Vi har inte undgått att se Nessinon hemma hos er, antingen den orangea karamellen eller denna vita juvel. Atremides ikoniska bordslampa fick ett uppsving förra året och vi gissar att den håller sig lika starkt även i år. 2023 kommer även den i en ytterligare färg, en röd fullträff.

Foto: @pawrpawr

Mantis by DCWéditions, design av Bernard Schottlander.

Även om Mantis serien av Schottlander har många år på nacken håller den än i dag. Vi förstår att ni gillar detta svarta smycket till belysning, både som bord, vägg och golvlampa.

@salvagvika

Tense pendel från New Works, Designad av Panter & Tourron.

Vem har inte missat Tense från New Works? En modern form som omkullkastar den traditionella designfilosofin kring pendlar. Dessa ljuvliga moln såg vi i mängder av hem, i allt från sovrum till hallar och kök.

Foto: @sagapakgohar

Akari Noguchi bordslampa från Vitra, Formgiven av Isamu Noguchi.

2023 års trendande Japandi stil passar Vitras Akari serie perfekt. Grattis till er som lyckats få tag på en, det är ett handgjort mästerverk som tar sig tid att tillverka. Men för er som har tålamod så är väntan väl värd, en ikonisk lampan som gör hemmet komplett!

Foto: @helenehoue

Mer inspiration

Trend

Designnyheter 2023

Är du ute efter en uppdatering eller inspiration till ditt hem? Vi har spanat in det senaste i designväg inom möbler, belysning & textil och listar favoriterna vi vill inreda med 2023.