Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Rum21-redaktionens bästa julklapptips

Text: Redaktionen
Foto: Redaktionen

Rum21-redaktionens Anna Lindström delar med sig av sina bästa julklappstips till hela familjen.

"Julen är en av mina favorithögtider på året och jag älskar att köpa julklappar till mina nära och kära. Denna julen bestämde vi i min familj att vi skulle köpa julklappar för 500 kronor per person, och det är alltid en utmaning att hitta 'Den Perfekta Julklappen' till var och en. Jag försöker alltid tänka på vad personen behöver och vad de aldrig skulle unna sig själv. Sen är det är alltid härligt att få skämma bort sin familj med fina designjulklappar!"

Till Mamma: "Min mamma är en sån mamma som säger att hon bara önskar sig snälla barn och barnbarn i julklapp. Men jag vet att fina handdukar från Lexington är en uppskattad julklapp. Hon är även väldigt förtjust i porslin från Mateus så det är alltid ett säkert kort."

Till Pappa: "Min pappa har ett stort vinintresse och älskar att köpa dyra viner utan att min mamma vet om det. En perfekt julklapp till honom är nya glas från Orrefors. Perfekt när vännerna kommer över på vinprovning."

Till storebröderna: "Båda mina bröder är småbarnsföräldrar och jag försöker vara en omtänksam syster som tänker på julefriden. LED-ljus är en perfekt present för barnfamiljer som vill skapa julstämning utan att riskera eldsvådor eller tårar. En brandfilt från Solstickan är också en praktisk present i en elegant förpackning."

Till svägerskorna: "Mina två svägerskor är väldigt olika. Den ena är väldigt praktiskt lagd och vill ha hållbara presenter i miljövänliga material. Då är handdukar i ekologisk bomull från Mille Notti perfekt. Den andra älskar att pyssla i trädgården och göra fint hemma. Då är en kruka från Bergs Potter alltid en uppskattad julklapp."

Till brorsbarnen: "Jag har fyra brorsbarn, alla i olika åldrar. Vissa har fler åsikter än andra om vad de önskar sig i julklapp, då får man rådfråga föräldrarna om vad som kan vara bra att ha hemma. Fina barntextilier från Garbo & Friends passar pefekt för de yngsta, och för de äldre satsar jag på lekfulla detaljer från HAY."

Hitta mer julinspiration

Guide

3 tips på hållbara paketinslagningar

Istället för att köpa presentpapper som som slits och slängs i onödan, så kan vi göra mer personliga och hållbara paketinslagningar med material vi har hemma eller sparat genom året. Vi visar dig tre tips till en mer medveten och kreativ julklappsinslagning.