Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Färggrann juldukning med HAY, Mateus & Byon

Text: Redaktionen
Foto: Caroline Sandvold

Låt oss inspirera till en färggrann, personlig och inbjudande juldukning i färgduon julrött och spanskgrönt.

I denna färgsprakande dukning blandar vi designfavoriter från bl.a. HAY, Mateus och Byon som gärna får stanna på bordet året om! En dukning för dig som gillar att inreda med lekfulla former och färgrika detaljer.

Färggrant firande

På spisen puttrar risgrynsgröten och i ugnen gräddas julskinkan. Julens stora högtid är äntligen här och vi har dukat upp för ett färgsprakande firande! Maten serveras på Mateus Oyster-serie i rött  som matchas med HAYs färgglada duk & servetter. Vaserna är dekorerade med väldoftande amaryllis och glasen är fyllda, redo för att skålas in tillsammans med nära och kära.

Tips! Låt gästerna se varandra över bordet med en slingrande bordsdekoration av låga karamellfärgade ljuslyktor från Byon. Var inte rädd för att blanda många olika färger, det gör bara dukningen mer personlig!

Tips! Sphere vasen är även perfekt till servering av bål, snacks eller frukt.

Läs mer

Guide

3 tips på hållbara paketinslagningar

Istället för att köpa presentpapper som som slits och slängs i onödan, så kan vi göra mer personliga och hållbara paketinslagningar med material vi har hemma eller sparat genom året. Vi visar dig tre tips till en mer medveten och kreativ julklappsinslagning.