Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Vi växer och flyttar in i nytt toppmodernt robotlager

Under oktober månad är det dags för oss att flytta in i vårt nya, toppmoderna robotlager!

Under oktober månad är det dags för oss att flytta ut från våra gamla lagerlokaler i Orrefors för att istället flytta in i vårt nya, toppmoderna robotlager. Tack vare de nya lokalerna med en automatiserad robotlösning kommer vi kunna fortsätta växa samtidigt som vi kan erbjuda snabbare leveranser och minimera risken för fel – en bättre upplevelse för dig som kund helt enkelt!

Flyttmånaden oktober

Under oktober månad går det stora flyttlasset från lagret i Orrefors till de nya lokalerna i Nybro, vilket kan innebära något längre leveranstider och uppdelade sändningar för vissa beställningar. Vi hoppas på överseende med detta under en kort period medan vi får alla rutiner på plats, för att så snart som möjligt kunna erbjuda både bättre och snabbare leveranser.

AutoStore lagerlösning

AutoStore är en lösning som effektiviserar både förvaringsytan och varuplocket. Med hjälp av att bygga enligt en rubiks kub-struktur snarare än att bygga enbart på höjden får vi mesta möjliga förvaringsdensitet, och formen kan anpassas helt efter lokalens förutsättningar vad gäller längd och höjd.

För alla produkter som ryms i lådorna i AutoStore-lösningen sker varuplocket med hjälp av robotar som rör sig vertikalt och horisontellt mellan de staplade förvaringslådorna. Robotarna samlar hela tiden in data gällande vilka produkter som beställs ofta, och vilka produkter som plockas mer sällan. Det här möjliggör en dynamisk optimering av lagerplaceringen; ju mer populär en produkt är, desto mer lättillgänglig blir den för robotarna. Den nya AutoStore-lösningen gör därför att vi sparar både lageryta och tid – vilket i slutändan gör att du får ditt paket snabbare.

Läs fler artiklar

Hemma Hos

Hemma Hos
Maja Nilsson Lindelöf

Titta in i influencern Maja Nilsson Lindelöfs vackra sekelskiftestrea i Vasastan i Stockholm