Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Rum21-profilernas bästa designklappar

Text: Redaktionen
Foto: Redaktionen

Kajsa Svensson, Camilla Bastin och Elsa Billgren är alla välkända ansikten för oss på Rum21-redaktionen. Under årets gång har vi tagit del av deras bästa inredningstips och rekommendationer, och nu avslutar vi året med deras bästa designklappar.

Kajsa Svensson: Kajsa har valt mjuka textilier från Garbo & Friends och HAY, vackra dricksglas från Ferm LIVING i återvunnet glas och en charmig inredningsdetalj från Authentic Models.

Camilla Bastin: Camilla har valt stilrena inredningsdetaljer i rostfritt stål och mässing från HAY och Skultuna, ett elegant doftljus från Audo Copenhagen och ett varmt och inbjudande fårskinn från Skandilock.

Elsa Billgren: Elsa, som har varit en av våra stora julinspiratörer i år, har valt ut designklappar till hela familjen. Bland annat tidlöst porslin från Royal Copenhagen till föräldrarna. Till syskonen en praktisk klädsteamer från Steamery och till barnen lekfull inredning från Ferm LIVING.

Hitta mer julinspiration

Hemma Hos

Jul med Gustav Broström

Gustav Broström, mannen som gjort nästan alla svenskar till loppisfantaster, hudvårdsnörden som är skapare till hashtagen #loppisvardag som till dags dato har över 60.000 inlägg, delar med sig av sina jultraditioner och tips.