Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Inspiration/Vårens vaser

Vårens vaser

Fyll ditt hem med väldoftande färg i vackra vaser! Här har vi samlat våra favoriter bland vårens vasnyheter (och några älskade klassiker) som rymmer allt från tulpaner till eukalyptus eller vass.

Inspiration från naturen, ojämna ytor och dova färger är gemensamma nämnare för många av våra favoriter. Låt vasen, snarare än blommorna, få spela huvudrollen! Byt ut den klassiska glasvasen mot keramik och stengods för en mer rustik känsla. Med det sagt är klassikerna i glas något som aldrig kommer gå ur tiden, investerar du i en klassiker vet du att den alltid kommer ha en plats i ditt hem.

Mer inspiration

Designerporträtt: Louis Weisdorf

Danska Louis Weisdorf en av de mest framstående designers och arkitekter i världen. Vi fick den chansen att ställa några frågor till Louis om hans bakgrund, GUBI och hur Multi-Lite egentligen kom till. Läs hela intervjun här.

Inredning
Inredning

Inspiration Barnrum

Att inreda barnens rum är det många som tycker är kul! Här får fantasin flöda och det finns inga regler att förhålla sig till. En plats att leka på, en plats att sova på och känna trygghet, sen är det bara att låta kreativiteten flöda!

InnehållKrukor & vaser