Inspiration
Sök
FavoriterFavoriter
Möbler

Snabba leveranser

Över 13 000 produkter i lager

Alltid prisgaranti

Shop/Kampanjer/Black Week - Belysning

Black Friday - Belysning

Black Week Deals! Under hela black week och Black friday har Rum21 fantastiska erbjudanden på designlampor från välkända varumärken.
Visar 0 produkter
Stäng meny

InnehållBlack week 2020

Handla lampor under Black Week

Årets bästa rea infaller i slutet på november och är det perfekta tillfället att handla julklappar till hela familjen. Hos Rum21 hittar du belysning för alla rum. Vi har ett stort sortiment av taklampor, pendlar, bordslampor och golvlampor. Allt från ljuskronor till vardagsrummet, hallampor, funktionsbelysning till kök och nattlampor till barnrum. På Black Friday och under hela Black week med efterföljande Black weekend och Cyber Monday erbjuder vi våra designlampor till förmånliga priser. Fantastiska erbjudanden på välkända varumärken inom belysning.

Designlampor för hela hemmet

Under Black Week kommer här att fyllas med italiensk design såsom floslampor och belysning från Foscarini. Även lampor från populära By Rydéns och Fritz Hansen kommer att dyka upp under veckan. Petite Friture med lampan Vertigo och andra fantasifulla trendlampor som till exempel apan från Seletti är exempel på erbjudanden under Black Friday och/eller Black Week.