Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Cyber Week 2023: Belysning

Under hela Cyber Monday och Cyber Week kan vi på Rum21 erbjuda fantastiska deals på belysning från mängder av premiumvarumärken.
&TraditionFLOSNew WorksAudo CopenhagenHAY
Louis Poulsen
Visar 0 produkter

Årets bästa rea infaller i slutet på november och är det perfekta tillfället att handla julklappar till hela familjen. Hos Rum21 hittar du belysning för alla rum. Vi har ett stort sortiment av taklampor, pendlar, bordslampor och golvlampor. Allt från ljuskronor till vardagsrummet, hallampor, funktionsbelysning till kök och nattlampor till barnrum. På Black Friday och under hela Black Week med efterföljande Black Weekend och Cyber Monday erbjuder vi våra designlampor till förmånliga priser. Fantastiska erbjudanden på välkända varumärken inom belysning.

Designlampor för hela hemmet

Under Black Week kommer här att fyllas med italiensk design såsom Flos-lampor och belysning från Foscarini. Även lampor från populära By Rydéns och Fritz Hansen kommer att dyka upp under veckan. Petite Friture med lampan Vertigo och andra fantasifulla trendlampor som till exempel apan från Seletti är exempel på erbjudanden under Black Friday och/eller Black Week.