Nyheter
Belysning

Sustainable choices / Kosta Boda

Kosta Boda är ett svenskt glasbruk som har varit synonymt med överlägsen kvalitet och design sedan 1742. Deras unika handgjorda produkter är en hyllning till konstnärligt hantverk och en förebild för svensk hållbar design.
Visar 99 produkter
Beige
Svart
Blå
Brun
Grön
Grå
Multi
Orange
Rosa
Lila
Röd
Transparent
Vit
Gul
Pris
55 kr
148 kr
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
8 100 kr
Kosta BodaI webblager
The Rock Ljuslykta, Brons
449 kr
Kosta BodaI webblager
Still Life Skull Ljuslykta, Svart
449 kr
Hållbarhet som Grundbult

Kosta Boda har förbundit sig att minska sin miljöpåverkan. Genom att använda återvunnet glas och energieffektiva produktionsmetoder, sätter de en hög standard för hållbarhet i glasindustrin.

Glas av högsta kvalitet

Kosta Boda är känt för att tillverka handgjorda glasprodukter av högsta kvalitet, inklusive vaser, skulpturer, glas, lampor och andra konstnärliga objekt. Företaget har samarbetat med flera framstående svenska och internationella formgivare och konstnärer för att skapa unik och innovativ glasdesign. Kosta Boda är känt för att använda olika tekniker och material för att skapa en imponerande variation av glaskonstverk. De har även satsat på hållbarhetsarbete genom att använda återvunnet glas och energieffektiva produktionsmetoder.

Kosta Boda har etablerat sig som en av de främsta aktörerna inom svensk glaskonst och är även en viktig del av landets kulturarv inom konsthantverk och design. Deras produkter är eftertraktade samlarobjekt och finns i många hem och konstsamlingar runt om i världen.

Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer