Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Le Grand Air Utomhus 3-Sitssoffa, Taupe

12 495 krREK24 990 kr
Vår populära soffa från Decotique med fantastisk sittkomfort och generös sittyta kan nu med denna modell också flyttas ut på terrassen!
I lager
Finns varan i butik?

Le Grand Air Utomhus 3-Sitssoffa

12 495 kr

Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

Le Grand Air Utomhus 3-sits Sunbrella från Decotique är en soffa av hög kvalitet med fantastisk sittkomfort och generös sittyta.
Soffan ger ett exklusivt, men samtidigt skönt avslappnat intryck, tack vare sin skrynkliga loose-fit klädsel. Soffans stomklädsel är lätt att hålla ren då den är avtagbar och tvättbar i 40 grader.
Stommen är helt i aluminium, sittkuddarna innehåller väderbeständigt skum och ryggkuddarna innehåller strimlat väderbeständigt skum. Skummet som används absorberar inte vatten vilket innebär att soffan kan stå ute i regn dygnet runt.  Med soffan ingår 7 st ryggkuddar + 2 st sittdynor vars tyg också det är avtagbart för tvättning. Soffan levereras med klädsel i separat förpackning och två olika typer av ben varav de ena är hjul så att soffan lätt går att förflytta. Tyget Sunbrella är mycket hållbart och har mycket hög motståndskraft mot blekning samt skador orsakade från exponering av solens strålar och kemikalier.
De lösa kuddarna i ryggen har måttet 50x50cm.

För tygprov vänligen kontakta kundtjänst.

Prishistorik

Lägsta försäljningspris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan kampanjen började är 19992 kr

Egenskaper

Om varumärket
Decotique är ett svenskt varumärke som startades 2014 med ambitionen att designa och tillverka möbler och inredning som attraherar den inredningsintresserade kunden, helt i linje med aktuellt rådande stiltrender inom styling och inredning. Gemensamt för produkternas design är att den är enkel, ren och behaglig. Sortimentet kan närmast beskrivas som en kombination av en rå ”deco-stil” och ett något mjukare ”new nordic”-uttryck. Uppskattade färgkontraster uppnås genom att låta ”smutsiga dusty-nyanser” möta krispigt isvita tyger och ytor.
Belysning Möbler Utemöbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Jul Nyheter Erbjudanden null Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer