Nyheter
Belysning
Lilla Åland Stol, Oliv

Lilla Åland Stol, Oliv

4 450 kr
Lilla Åland stol från Stolab med en klassisk, älskad design perfekt för alla hem.
Leveranstid:  10-12 veckor
Finns varan i butik?

Lilla Åland Stol

4 450 kr

10-70 % rabatt på tusentals produkter

Cyber Week på Rum21 är här! Denna vecka är det sista chansen att få upp till 70 % rabatt på tusentals produkter. Vårt Cyber Week-erbjudande gäller fram till och med den 3/12 så passa på att göra årets designfynd innan veckan är slut.

Till erbjudandet
Fri frakt över 499kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet till och med 31/1-2024

Produktinformation

Lilla Åland stol från Stolab med en klassisk, älskad design perfekt för alla hem. Den är tillverkad av massivt trä med en lätt rundad sits och svarvade pinnar i ryggen. En riktig designklassiker med hög kvalitet som kan gå i arv i generationer. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination.

Design av Carl Malmsten. Designår: 1942.

Bra att veta om stolen


- Design av Carl Malmsten.
- Designår: 1942.
- Erbjuds i flera färger.
- Finns även som en barnstol.
- Denna produkt levereras monterad.
- För mer information ladda ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Stolab är ett svenskt företag som har tillverkat gedigna trämöbler sedan 1907. All deras tillverkning från formgivning till montering sker på samma plats i Småland. Stolab tar ett stort ansvar över deras produktion, där de vill se hela processen för att kunna vara säkra på att de levererar möbler av hög kvalitet och hållbarhet. De har tillverkat flera klassiska möbler som har blivit storfavoriter i skandinaviska hem såsom stolarna "Lilla Åland och "Miss Holly".
Belysning Möbler Jul Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Cyber Week 2023 Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer