Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Stolab - möblerStolab - möbler

Lilla Åland Stol, Skogstjärn Blågrön

4 450 kr
En riktig klassiker som blivit Carl Malmstens mest älskade och mest sålda.
I lager
Finns varan i butik?

Lilla Åland Stol

4 450 kr

Fri frakt över 599kr (stora varor över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar

Produktinformation

Lilla Åland är designad av Carl Malmsten för Stolab. Denna stol är designerns mest älskade och mest sålda. Stolen kan tyckas vara en enkel design men alla pinnar samt avslut är vackert svarvade i mjuka linjer och stolen är ett gediget hantverk i massivt trä. Carl Malmsten fick sin inspiration från en kyrka på Åland där han höll slöjdkurs. Stolen har också en holkad sits vilket gör den extra bekväm att sitta på. En riktig klassiker som passar in nästan var som helst. Den finns i ett flertal färger och även som barnstol och karmstol. Köp gärna till dyna för extra komfort.

Egenskaper

Om varumärket
Stolab är ett svenskt företag som har tillverkat gedigna trämöbler sedan 1907. All deras tillverkning från formgivning till montering sker på samma plats i Småland. Stolab tar ett stort ansvar över deras produktion, där de vill se hela processen för att kunna vara säkra på att de levererar möbler av hög kvalitet och hållbarhet. De har tillverkat flera klassiska möbler som har blivit storfavoriter i skandinaviska hem såsom stolarna "Lilla Åland och "Miss Holly".
Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer