Nyheter
Möbler

Snabba leveranser

Fri frakt över 599 kr (stora varor över 4999kr)

30 dagars öppet köp

Outdoor season is here!

Designade utemöbler, trädgårdsinspiration, sommarsäsongens bästsäljare och årets nyheter för uteplatsen. Här har vi samlat allt du behöver för att njuta av livet utomhus - från första solglimten i april till årets sista picknick i september. Föredrar du att ta en kopp kaffe i skuggan på balkongen eller samlar du vännerna kring grillen i trädgården? Vi erbjuder utemöbler för alla tillfällen!

.

InnehållHur möblerar du din uteplats?

Möblera uteplatsen

När första solglimten visar sig på vårkanten är det dags att börja fundera över uteplatsen. Trädgårdsmöbler, soffgrupper, dynor till utemöbler, vackra krukor och mattor för balkongen. Här hittar du allt för att möblera utomhus.

Möblera liten balkong

Att möblera den lilla balkongen behöver inte vara svårt. Med vårt stora sortiment av balkongmöbler från stora varumärken såsom Fermob, HAY, Petite Friture och HOUE är det lätt att hitta både stolar och bord som passar balkongen. Välj mellan otaliga kulörer och stilar för att hitta det som passar just din balkong.

Möbler Belysning Inredning Servering Mattor Textil Barn Utemöbler Nyheter Erbjudanden Inspiration Varumärken null Presentkort Gift Guide Outdoor Season null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer