Nyheter
Belysning
PH 3/2 Pendel, Krom

PH 3/2 Pendel, Krom

9 065 kr
PH 3/2 pendel från Louis Poulsen med en tidlös design för att hålla i generationer.
I lager
Finns varan i butik?

PH 3/2 Pendel

9 065 kr

Fri frakt över 499kr (Fraktklass XL över 4999kr)
Alltid prisgaranti
Öppet köp i 30 dagar
Fri frakt!

Produktinformation

PH 3/2 pendel från Louis Poulsen med en tidlös design för att hålla i generationer. Den har ett reflekterande treskärmssystem i munblåst opalglas med en blank utsida och en sandblästrad, matt insida för att ge ett behagligt ljus. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma.

Design av Poul Henningsen.

Bra att veta om PH 3/2 pendel


- PH 3/2 uppskattas för den tidlösa designen.
- PH 3/2 är också omtyckt för det diffusa ljuset.
- Tillverkad av opalglas och mässing.
- Pendeln finns i olika färgval.
- Ingår i serien PH.
- Ljuskälla ingår inte.


Egenskaper

#rum21
Om varumärket
Louis Poulsen är ett danskt belysningsföretag som fokuserar på funktion och design. År 1874 grundades företaget av Ludvig Poulsen och har i över 70 år varit verksamma på marknaden. Under tidens gång har de haft samarbeten med kända formgivare som bland annat Arne Jacobsen, Poul Henningsen och Louis Campbell. Visionen i företaget är enkelhet med snygg design. I deras sortiment finns vägg-, golv-, bords- och taklampor.
Belysning Möbler Inredning Textil Mattor Servering Barn Utemöbler Nyheter null Inspiration Varumärken null Presentkort null null Butiken Kundservice Om Rum21 Våra butiker Kundservice Returer