Nyheter
Belysning

Snabba leveranser

Fri frakt över 499 kr (Fraktklass XL över 4999kr)

Öppet köp i 30 dagar

Pockethyllor från String
av String

String Pocket är ett komplett hyllpaket, med två gavlar och tre hyllor. Genom att kombinera flera Pocket-hyllor kan du bygga din egen unika hyllsektion, hyllan finns i en rad olika färger och material som kan kombineras i oändlighet.
StringI webblager
String Pocket Hylla, Grå
1 395 kr
Visar 15 produkter
Blå
Brun
Grön
Rosa
Lila
Vit
Pris
1 600 kr
2 000 kr
2 400 kr
Höjd
Bredd
Diameter
Längd
Djup

InnehållEn String Pocket för alla rum

Det klassiska hyllsystemet från String, har blivit en stor favorit i de skandinaviska hemmen men även internationellt. String pocket är en mindre hylla med två gavlar och tre hyllplan som passar i alla rum, oavsett om det är köket, hallen, vardags- barn- eller badrummet. På hyllan kan du förvara dina favoriter såsom böcker och prydnadssaker. I ett barnrum har String pocket en given plats och här kan vi passa på och vara extra kreativa med lite färg och samtidigt få den lilla extra förvaringen som alltid behövs. String pocket är inte bara en praktisk hylla den är en stilfull designklassiker som pryder väggar världen över.

Designklassiker String Pocket

String pocket finns i flera olika färger och material. Så oavsett vad du är ute efter så finns det en färg som passar hemma hos dig. Den populäraste färgen är vit men vill man ha en mer färgstark hylla finns det även Neon, Blush, Taupe, Burgundy eller Senapsgul. Innan du bestämmer dig, se över hela sortimentet hos Rum21. De flesta färger finns på vårt lager, de är enkla att packa och skickas inom 1-3 dagar. Handla din String pocket online.